Свободното падане на рублата, строгите ограничения за теглене на пари

...
Свободното падане на рублата, строгите ограничения за теглене на пари
Коментари Харесай

Масово бягство на руски служители и бизнесмени в чужбина

Свободното рухване на рублата, строгите ограничавания за изтегляне на пари в брой, спирането на всички бизнес връзки с външния свят, въвеждането на тотална цензура и наказателното гонене за разпространяване на информация за загубите на съветските войски в Украйна – всичко това накара доста предприемачи да се изтеглят от Русия.

Съобщава се за всеобщо бягство на предприемачи и чиновници от Руската федерация, откакто тя нахлу в Украйна на 24 февруари. Руската военна експанзия докара до наказания на западните страни, редица огромни западни компании към този момент преустановиха активността си в Русия. Това нанесе голям удар по съветската стопанска система и елементарните жители.

Руски предприемачи са избягали от Русия през Казахстан и Армения към западните страни. В Руската федерация към този момент ще е все по-трудно да се прави бизнес. Съобщава се, че има фрапантен растеж на цените на самолетните билети за заминаващи от Русия. В момента 15 съветски рубли се разменят против 1 евро. Военната експанзия на Путин докара до пагубни вреди в съветската стопанска система. Хиляди съветски жители, протестиращи против войната в Украйна, бяха задържани в Москва и Санкт Петербург през последните дни.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР