Свикване на извънредно заседание на 50-ия Конгрес в десетдневен срок,

...
Свикване на извънредно заседание на 50-ия Конгрес в десетдневен срок,
Коментари Харесай

Социалисти искат конгрес и смяна на Нинова

Свикване на изключително съвещание на 50-ия Конгрес в десетдневен период, което да вземе незабавни решения за излаз от нова злополука за Българска социалистическа партия, към която неразумно я Нинова и съучастниците ѝ. Това желаеха от Платформа „ Социализъм XXI век “ в границите на Българска социалистическа партия в своя позиция след неуспеха на третия изследователски мандат.

„ С наглия отвод да понесе политическата си отговорност за превръщането на Българска социалистическа партия в патерица на десницата и неотложно да освободи председателския пост, Корнелия Нинова обрича освен Българска социалистическа партия, само че и левицата в България на ново пагубно проваляне на идните избори! Това е връх на измяната на това управление освен към идеята на левицата, само че и към висшите национални ползи на страната “, пишат социалистите.

„ Валсът е финален! Или Българска социалистическа партия ще се сбогува с Нинова, или жителите ще се сбогуват с Българска социалистическа партия! “, безапелационни са те и за следващ път призоват за коренно демократизиране на Българска социалистическа партия посредством ново сплотяващо управление, нова лява платформа и напълно актуализирани кандидатски листи.

Според тях напълно актуализирана Левицата би трябвало да влезе в новото 48-о Народно заседание.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР