Свикнали сме да възприемаме датчаните като доста дисциплиниран народ, в

...
Свикнали сме да възприемаме датчаните като доста дисциплиниран народ, в
Коментари Харесай

Успокоиха ли се страстите в датския кралски двор

Свикнали сме да възприемаме датчаните като много порядъчен народ, в чиято природа не са свадите и непотребното привличане на вниманието. Затова и приехме много ненадейно обществената сага в кралския двор на Дания.
 Кралица Маргрете, принц Йоаким, отнетите трофеи на децата му и ново пояснение от кралицата
Сагата в датското кралско семейство продължава

Има нещо гнило в Дания...

Преди седмица Кралица Маргрете лиши купите на внуците си от по-малкия си наследник принц Йоаким. Той, някогашната и актуалната му брачна половинка, както и децата му реагираха с оскърбление.

Последва обществено пояснение от страна на 82-годишната Маргрете, която изясни, че работи в крайник с времето и за положителното на фамилията си, само че не е очаквала сходни реакции от тяхна страна. Датчаните, както и почитателите на кралските особи чакаха продължение.

И ето, че то се случи - съгласно датската световна медия ВТ кралицата и синът й са се срещнали, с цел да се уточнят. Йоаким е дошъл от Париж, където живее с втората си брачна половинка Мари и двете си по-малки деца - 13-годишният Хенрик и 10-годишната Атена.
 Йоаким с втората му брачна половинка Мари

Йоаким с втората му брачна половинка Мари

Те, както и 23-годишният Николай и 20-годишният Феликс от първия му брак, към този момент не са принцове и принцеса. От датския кралски двор не разкриват детайлности за срещата на Маргрете и Йоаким, като се изключи че и двамата желаят да намерят " успокоение " след създалата се обстановка.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР