Свикнали сме да приемаме знаменитостите за хора, които имат всичко.

...
Свикнали сме да приемаме знаменитостите за хора, които имат всичко.
Коментари Харесай

Има ли безплатен обяд

Свикнали сме да одобряваме звездите за хора, които имат всичко. Преди да станат това, което са сега, доста от тях са минали през нелеко детство. Зейн Малик е измежду тях - артистът от към този момент разпадналата се група One Direction споделя, че е разчитал на безплатния обяд в учебно заведение, с цел да не остане гладен.
 Джиджи Хадид, Зейн Малик и в какви връзки са двамата
В какви връзки са Джиджи Хадид и Зейн Малик

Двамата имаха бурна връзка

Признанието му идва под формата на отворено писмо до сегашния министър-председател на Англия Риши Сунак, в което Малик упорства за обезпечаване на безвъзмезден обяд за учениците, които живеят в беднотия.

Писмото му е в поддръжка на самодейността на Food Foundation, която желае да обезпечи хранене на британските деца, които живеят в недостиг. Според данни на фондацията към 800 хиляди деца в Англия живеят в беднотия, само че не съумяват да покрият критериите за безвъзмезден обяд.
 Снимка 594160

" Тези деца страдат от липса на централизация, някои са подготвени да откраднат храна от учебния стол, тъй като са гладни, само че не могат да си разрешат обяд. И се срамят от бедността, което въздейства на физическото им и умствено здраве ", се споделя още в писмото на Зейн, представено от Военновъздушни сили.
 Джейми Оливър

Джейми Оливър

Той добавя, че знае по какъв начин се усещат тези деца, тъй като самият той е пораснал по този метод в Брадфорд, разчитайки на безплатния обяд. Певецът е следващото известно лице, което се включва в апелите за обезпечаване на безвъзмезден обяд за деца, които живеят в беднотия. Шеф-готвачът Джейми Оливър и футболистът Маркъс Рашфорд молят за същото.
 Маркъс Рашфорд

Маркъс Рашфорд

От Военновъздушни сили прецизират, че 1.9 милиона деца в Англия имат право на безвъзмезден обяд в учебно заведение. За Англия критерият е те да живеят в фамилии с годишен приход под 7400 паунда, а в Северна Ирландия - под 14 хиляди паунда. Шотландия и Уелс обезпечават безвъзмезден обяд на всички деца в главните класове.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР