Свикнали сме да мислим, че повечето мъже си падат по

...
Свикнали сме да мислим, че повечето мъже си падат по
Коментари Харесай

Мъжете губят ума си по жени, които притежават тези 5 черти

Свикнали сме да мислим, че множеството мъже си падат по глуповати, наивни, напудрени, силиконови „ газелки”, с тънки до несвяст талии и огромни сочни устни. Истината обаче е друга. И тя е, че няма универсална формула, съгласно която да определим усета на един мъж. Различните мъже харесват разнообразни дами и това е прелестно. Редица изследвания по въпроса, обаче, правени през годините, въпреки всичко потвърждават едно – има някои черти и характерности от външността и характера на една жена, които безапелационно работят на представителите от мощния пол като истински афродизиак!

Устните
Един от най-съблазнителните и сексапилни елементи от женското лице са устните. Не е наложително обаче те да са подпухнали като „ кокоше дупе “. Дори в противен случай, вместо да съблазнят един мъж, шараноподобните джуки умерено могат да доведат един мъж до шок от натрапената „ зурла “ пред него и да го прогонят далеко пред девет планини в десета. Затова по-добре заложете на естествената визия, а сочните и плътни устни умерено може да постигнете благодарение на подобаващи овлажнители за устни и съответни цветове. Проучвания изрично потвърждават, че аленото и розовото червило притеглят вниманието на мъжете за по-дълго време. Ето за какво, когато се съмнявате в избора на червило, изберете алено - това е класика, която в действителност работи.

Зрителният контакт
Когато сте привлечени от един мъж, само че се притеснявате да му го кажете с думи, направете го с очи. Достатъчен е един взор от ваша страна и той ще бъде покорен от чара ви. Опитайте се да го задържите няколко секунди. Това ще го побърка. Зрителният контакт работи извънредно възбуждащо и на двата пола.

Чувството за комизъм
Хуморът е доста значим за мъжете. Дали ще се смеете на неговите смешки, надграждайки степента на комичната обстановка, или ще владеете изкуството за самоиронията – няма значение. Важното е да имате възприятие за комизъм, без значение от събитията. Да не забравяме въпреки всичко какъв брой потребен е смехът за здравето. Е, той е също толкоз здравословен и в интимните връзки. А една необятна и красива усмивка постоянно покорява мъжа. Защо мъжете си падат по рускини? Защото хубостта им е оръжие, а те са добре въоръжени Моите български принцеси... Една същинска история за силата на българката

Плавните придвижвания и спокойната интонация на гласа
Мъжете не обичат внезапните и сприхави придвижвания. Колкото по-грациозно и гладко се движи една жена, колкото по-стройна и ефирна е нейната походка, колкото по-спокойна и кротка е интонацията на гласа ѝ, толкоз по-силно е нейното влияние над мъжкото схващане. Обратно - високият и мощен глас, бързото движение и припряността отблъскват и плашат мъжете.

Чувството за комизъм
Жената със самочувствие и убеденост в себе си постоянно излъчва необикновен сексапил и харизматичност. Мъжете долавят това и елементарно хлътват по дами, които знаят какво желаят от живота и по какъв начин да го реализиран. Докато мрънкащата, намусена и постоянно оплакваща се, несигурна и недоволна жена е способна да прогони с лекост половинката си, една вярваща в качествата и качествата си дама, е постоянно добре пристигнала в сърцето на един мъж. Не забравяйте, че няма друга като вас, вие сте неповторима! Затова, благи девойки, харесвайте се такива, каквито сте, и светът ще се влюби във вас.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР