Адвокатите на защитата на бившия президент Тръмп искат отмяна на

...
Адвокатите на защитата на бившия президент Тръмп искат отмяна на
Коментари Харесай

Адвокатите на защитата на Тръмп ще поискат отмяна на процеса на фона на показанията на Сторми Даниелс

Адвокатите на отбраната на някогашния президент Тръмп желаят анулация на процеса на фона на показанията на порнографската актриса Сторми Даниелс.

Адвокатът на отбраната Тод Бланш, след обедната отмора на съда, сподели на арбитър Хуан Мърчан, че показанията на Даниелс във вторник сутринта са нездравословни.

Бланш сподели, че прокуратурата се пробва да разпали журито с показанията на Даниелс, в това число с доказателства, които съгласно него нямат значение. Бланш сподели, че това е предубедено удостоверение и доказателство, като сподели, че Даниелс се пробва да продаде историята си за хипотетичен полов контакт по взаимно единодушие от 2016 г. 

Сторми Даниелс е разпитана от прокурор Сюзън Хофингер по време на наказателния развой против някогашния президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп по обвинявания, че е фалшифицирал бизнес записи, с цел да прикрие пари, платени за заглушаване на порнозвездата Сторми Даниелс през 2016 година, в щатския съд на Манхатън в Ню Йорк, Съединени американски щати, 7 май 2024 година в...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР