Свикнали сме да ги виждаме на червения килим, бляскави и

...
Свикнали сме да ги виждаме на червения килим, бляскави и
Коментари Харесай

Звездите и странните им професии преди славата

Свикнали сме да ги виждаме на аления килим, блестящи и с съвършена визия. Но не всички известни персони са родени под щастлива звезда, която е предначертала пътя им още с раждането. На множеството от тях им се е налагало да работят просто за прехраната, преди да станат известни на целия свят.

Тейлър Суифт

Американската певица, която прави милиони всеки месец, преди години се е подвизавала като... чистачка на буболечки от коледни дървета . Преди четири години Тейлър призна, че е харесвала това свое занятие и не се срами от него. Все отново, какъв брой ли домове е избавила от неканени посетители .

 Снимка 350295

Ники Минаж

Можем ли да си я представим да хвърчи с табла в ръка и да извършва куп поръчки ? Е, тъкмо такава е била картинката в всекидневието на Ники преди да се подреди измежду най-известните имена на международната музикална сцена.

Певицата е работила като сервитьорка в заведение на верига, славеща се ссъс своите морски блага в Съединени американски щати. Минаж е споделяла, че й харесва да комуникира с хора, само че не и да се разправя с техните искания, по тази причина и ролята на обслужващ личен състав несъмнено не е за нея. Е, в този момент най-малко сме несъмнено, че е намерила своето място под слънцето .

 Снимка 350296

Меган Маркъл

Актрисата от " Костюмари " и бъдеща брачна половинка на принц Хари преди години се е занимавала професионално с краснопис . Работи както за огромна компания, по този начин и на свободна процедура преди да се захване с ролята си в адвокатския сериал. Та това ни навежда на мисълта дали не е измислила сама шрифта за сватбените си предложения .

 Още една женитба за Меган Маркъл
Още една женитба за Меган Маркъл

В края на април

Бионсе

Точно както колежката си Ники Минаж, и поп дивата е била част от работническата класа . И то в ролята на чистачка! Все още неизгряла на музикалната сцена, дребната Бионсе оказва помощ в салона за хубост на майка си , най-вече чистейки пода от коса след следващата подстрижка. Срамна работа няма, изключително когато е в комбина с мама.

 Снимка 350300

Брад Пит

Един от секссимволите на Холивуд, преди години артистът още веднъж е привличал погледите към себе си , само че по напълно друга причина. Просто е обикалял улиците в костюм на огромно, жълто пиле.

Младият Брад е направил първите си стъпки в Меката на киното като рекламно лице на верига за бързо хранене, предлагаща пилешки специалитети. Единственият плюс е, че е бил под прикритие. В сходна обстановка е била и Мегън Фокс преди години, само че дегизирана като банан.

 Снимка 350308

Cardi B

Вече е добре прочут факт, че преди да се захване с музика, рапърката се е подвизавала като много сполучлива стриптийзьорка. Но още по-рано в своя живот е била просто елементарна касиерка в магазин за хранителни артикули . От дъното до върха - по този начин се прави.

 Снимка 350310

Мадона

В тинейджърските си години кралицата на попа е била никому незнайна служителка в Dunkin Donuts на Times Square в Ню Йорк. А през днешния ден може да изпълни целия площад със свои почитатели без никакъв проблем. Какво нещо е животът.

 Снимка 350311

Ева Лонгория също е работила във верига за бързо хранене и до през днешния ден може да продиктува рецептата за чийзбургерите. А един от най-високоплатените й сътрудници Дуейн Джонсън чистосърдечно си признава, че първата му работа е била като мияч на чинии . Все отново, не е значимо от кое място си почнал, а до каква степен си стигнал, написа Cosmopolitan.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР