Свикнали сме да ги виждаме бляскави, на червения килим, събиращи

...
Свикнали сме да ги виждаме бляскави, на червения килим, събиращи
Коментари Харесай

Скритите таланти на звездите

Свикнали сме да ги виждаме блестящи, на аления килим, събиращи лаврите от последния си триумф. Но, настрана от кариерата си, те имат занимания, разкриващи по-различни умения. Ето с какви биха могли да се занимават, в случай че се откажат от блясъка и славата.

Анджелина Джоли

Преди 14 години актрисата стана сертифициран водач на частен аероплан . Самата тя има дребна летателна машина. Но през 2013 година опцията да я ръководи й бе отнета поради неспазване на периодите за възобновяване на свидетелството за ръководство.

Скоро по-късно обаче още веднъж видяхме Лара Крофт да се рее сама измежду облаците . Какъв по-добър метод да избяга от всичко и всички?!

 Снимка 361893

Джъстин Бийбър

Тийн идолът стана известен с шлагерите си, само че какво прави в свободното си от задължения време? Често в ръцете му се оказва кубче Рубик, което съумява да подреди за негативно време - по-малко от две минути.

Пиърс Броснан

Агент 007 остава впечатлен от гълтач на огньове , чието осъществяване следи преди няколко десетилетия в Белия дом. Толкова впечатлен, че взема решение да се запише в специфична работилница и съумява нужните умения за атрактивния номер.

 Снимка 361902

Марго Роби

Актрисата освен е почитател на татуировките върху личното си тяло, само че и обича да ги прави върху други. Дори на сватбата си татуира някои свои другари , за дс помнят постоянно значимия ден. Роби си признава, че не е сертифициран татуист и не е доста наясно какво прави, само че значимото е, че се забавлява.

Дуейн Джонсън - Скалата

Освен да взе участие в екшъни, някогашният кечист може да припява балади и да свири на китара . Тези негови умения обаче показва рядко, най-често в приятелско обграждане, а не на снимачната площадка.

 Звездите, които живеят в разкош и преди славата
Звездите, които живеят в разкош и преди славата

Кое идва първо

Дженифър Гарнър

Освен почитател на джаза, актрисата е способна и сама да изсвири някоя и друга мелодия на саксофон.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР