Свикнали сме да ги виждаме бляскави, на червения килим, събиращи

Свикнали сме да ги виждаме бляскави, на червения килим, събиращи ...

Скритите таланти на звездите.


Свикнали сме да ги виждаме бляскави, на червения килим, събиращи лаврите от последния си успех. Но, встрани от кариерата си, те имат хобита, разкриващи по-различни умения. Ето с какви биха могли да се занимават, ако се откажат от блясъка и славата.

Анджелина Джоли

Преди 14 години актрисата стана сертифициран пилот на частен самолет. Самата тя притежава малка летателна машина. Но през 2013 г. възможността да я управлява й бе отнета заради неспазване на сроковете за подновяване на свидетелството за управление.

Скоро след това обаче отново видяхме Лара Крофт да се рее сама сред облаците. Какъв по-добър начин да избяга от всичко и всички?!

Снимка 361893

Джъстин Бийбър

Тийн идолът стана популярен с хитовете си, но какво прави в свободното си от ангажименти време? Често в ръцете му се оказва кубче Рубик, което успява да нареди за отрицателно време - по-малко от две минути.

Пиърс Броснан

Агент 007 остава впечатлен от гълтач на огньове, чието изпълнение наблюдава преди няколко десетилетия в Белия дом. Толкова впечатлен, че решава да се запише в специална работилница и успява необходимите умения за атрактивния номер.

Снимка 361902

Марго Роби

Актрисата не само е фен на татуировките върху собственото си тяло, но и обича да ги прави върху други. Дори на сватбата си татуира някои свои приятели, за дс помнят винаги важния ден. Роби си признава, че не е сертифициран татуист и не е много наясно какво прави, но важното е, че се забавлява.

Дуейн Джонсън - Скалата

Освен да участва в екшъни, бившият кечист може да припява балади и да свири на китара. Тези негови умения обаче демонстрира рядко, най-често в приятелско обкръжение, а не на снимачната площадка.

Звездите, които живеят в лукс и преди славата
Звездите, които живеят в лукс и преди славата

Кое идва първо

Дженифър Гарнър

Освен фен на джаза, актрисата е способна и сама да изсвири някоя и друга мелодия на саксофон.

Източник: lifestyle.bg