Свикнали сме да четем и гледаме снимки и видеа за

...
Свикнали сме да четем и гледаме снимки и видеа за
Коментари Харесай

Звезди, които не са се женили НИКОГА

Свикнали сме да четем и гледаме фотоси и видеа за обилни и шумни звездни сватби и разводи. 

Е, в последните месеци не сме се радвали на сватби, по обясними аргументи, само че всяка година нормално има най-малко една или две доста огромни венчавки.

Макар да няма ясна дата и година, почитателите чакат с неспокойствие сватбата на Джей Ло и Алекс Родригес, които са сгодени. 

Ние взехме решение обаче през днешния ден да ви представим известните хора, които до този миг не са се женили даже веднъж. 

Ето някои от тях:

Чарлийз Терон

Актрисата има две осиновени деца – Огъст и Джаксън, а бракът несъмнено не е нещо, към което се стреми. В свое изявление от 2017 година Чарлийз споделя следното:

„ Нито животът, нито връзките с мъжа до мен биха се трансформирали откакто се омъжа. Нямам потребност от това празненство. Нямам потребност от бялата рокля “.

Виж още:

Никол Шерцингер

Бившата половинка на Григор Димитров в никакъв случай не се е омъжвала, само че има предпочитание, стига да откри подобаващия мъж. В момента надарената певица има връзка с ръгбиста Том Евънс, с който се срещнаха по време на неговото присъединяване в X Factor, където той се изяви и като артист.

Виж още:

Опра Уинфри

Опра живее дружно със своя сътрудник Стедман Греъм от средата на 80-те години. Те са сгодени от 1992 година, само че публично в никакъв случай не са подписвали и нямат такова желание.

Матю Пери

В сериала „ Приятели “ Чандлър бе безрезервен брачен партньор, само че в същинския живот Пери в никакъв случай не е предложил брак. В свое изявление от 2009 година той споделя: „ Аз съм благополучен човек и диря някого, с който ще си прекарам времето добре. Надявам се в бъдеще това да проработи “.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР