Свидетелят Петков инициира всичко дотук: арестът на лидера на опозицията

...
Свидетелят Петков инициира всичко дотук: арестът на лидера на опозицията
Коментари Харесай

Горанов: Свидетелят Петков инициира всичко, изпълнителната власт говори с тезите на Божков


Свидетелят Петков инициира всичко дотук: карцерът на водача на опозицията и всички противозаконни дейности, свързани с това – по този метод някогашният финансов министър Владислав Горанов разяснява пред публицисти обстановката към ареста си, откакто през днешния ден беше разпитан пред прокурор.

Той засяга премиера, като акцентира, че днешните му показания са свързани с въпроси, на които е отговарял и преди. „ Свидетелят Петков взе участие в опит за почистване на сметки с опозицията в миг, когато има надалеч по-големи рецесии в страната. (…) Виждате, че в доста изказвания на хора от изпълнителната власт чувате тезите на господин Божков “, добави Горанов.

Бившият министър описа и по какъв начин е протекъл 24-часовият му арест: „ Помещенията бяха добре обзаведени, нямаше неточно държание на полицейските управляващи “. Той обаче не е решил дали ще си търси правата в Страсбург: „ Не ми се желае да осъждам страната за нелепостта на някого “.
Снимка: Ладислав Цветков

Той призна, че се е виждал с хазартния необут в Министерството на финансите, „ с цел да обсъждаме разнообразни тематики “, само че изрично отхвърли да е получавал суми от него. Страхува ли се Владислав Горанов за живота си? „ Не, внимавам по какъв начин прекосявам по улиците и не се опасявам “, съобщи някогашният финансов министър.

За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР