Свидетели сме на безпрецедентен изборен ден, на изборен хаос от

...
Свидетели сме на безпрецедентен изборен ден, на изборен хаос от
Коментари Харесай

Познати лица от ГЕРБ с обвинения за провален изборен ден

Свидетели сме на невиждан избирателен ден, на избирателен безпорядък от сутринта, на ЦИК, която реши да стартира работа в 9:00 часа, в случай, че изборният ден почва в 7:00 часа, на ЦИК, следена от президента Румен Радев. Така Тома Биков от ГЕРБ стартира коментара на партията за днешния избирателен ден, в компанията на претендента за министър председател на партията на Борисов в границите на 45-тия парламент Даниел Митов и на някогашния обществен министър Деница Сачева.

Според Биков, поради този безпорядък, поради „ блокирали машини ”, през днешния ден имало най-ниската изборна интензивност при Прехода. Освен това, Биков упрекна служебния Министерство на вътрешните работи министър Бойко Рашков, че правил дейна акция – „ явно тъй като е изплашен от резултата ”. Рашков приказва в студиото на „ Дневник ” и „ Капитал ”, към 18:00 часа. „ Този човек е рисков за демокрацията и ще му търсим отговорност още от на следващия ден ”, сподели Биков. Той изиска ЦИК да се намеси и се закани, че ГЕРБ ще търси отговори от Рашков в идващия парламент, както и ще сътвори Временна анкетна комисия за това.
 Изборните пристрастености в Турция се успокоиха след решението на ЦИК за попълваните заявления Изборните пристрастености в Турция се успокоиха след решението на ЦИК за попълваните заявления
Изборната конюнктура в Турция се успокои след решението на ЦИК, че декларациите, които гласуващите в чужбина подават, ще бъдат признава...

Деница Сачева го поддържа, като обърна внимание на 53-те секции без работещи машини – при 10 516 машини в България обаче, т.е. всеки самичък може да пресметне на какъв брой места е имало проблем и какъв брой огромен е той в общата картина. А Даниел Митов непосредствено сподели, че ръководството на Румен Радев значи болшевизъм и ще има опит България да бъде вкарана в режим вид " Путин ". " Не може служебният кабинет и президентът Радев като не им харесват резултатите от изборите да нарушават брутално законите ", съобщи Биков.

На пряк въпрос ще желае ли ГЕРБ анулиране на изборите, отговорът беше, че в този момент не можело да има изрично мнение по въпроса - първо трябвало да са ясни резултатите, както и да бъдат систематизирани сигналите.

Още:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР