Светският журналист Антон Стефанов захапаздраво позабравената певица Катя Близнакова чрез

...
Светският журналист Антон Стефанов захапаздраво позабравената певица Катя Близнакова чрез
Коментари Харесай

Жестока разпра! Антон Стефанов побесня заради певица: Неблагодарница! Давах й пари, нямаше 2 лева в джоба!

Светският публицист Антон Стефанов захапаздраво позабравената певица Катя Близнакова посредством пибликация в персоналния си профил в обществената мрежа. Той си разреши да я назова неблагодарница и разкри какво е направил за нея.  Ето думите на Стефанов:

" Неблагодарницата Катя Близнакова нощес си беше разрешила в собствен пост във фейсбук да ме назова " оня публицист ". Тази женица за мен не съществува към този момент повече от година и изобщо нямаше да разясня думите й, само че въпреки всичко държа да знаете какво съм направил за нея през годините. И не да се лаская, а с цел да разберете какъв брой е вярна поговорката " Направи положително, с цел да изядеш л...но. "

На Катя Близнакова освен съм й давал пари на ръка, тъй като даже няма 2 лв. да си вземе толкоз нужното й вино, само че съм й купувал мобилен телефон, облекла, парфюми, хранил съм я и какво ли още не.... И в символ на признателност преди повече от година ме назова " тъпо журналистче ", а в този момент и " оня публицист ".

Не съм очаквал признателност, тъй като съм правил всичко от положително сърце и с другарски усеща. Но се чудя по какъв начин не бях " тъпо журналистче ", когато й подарявах обилно всички тези неща..

Само ще й кажа, че преди да приказва каквото и да било за мен, първо да си оправи вересиите по кварталните магазини и да си отговори на въпроса за какво огромна част от околните й другари избягаха от нея. А в действителност не знам какво стана и с оня дълг към банката, която я търсеше... Но задоволително за нея. И един съвет от мен - бъдете деликатни на кого вършиме жестове, тъй като след това може да ви се изплюят в лицето ".



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР