Световното по футбол в Катар, което тече в момента не

...
Световното по футбол в Катар, което тече в момента не
Коментари Харесай

В унисон със световното: 5 турбо секси футболни съпруги, които винаги печелят мача

Световното по футбол в Катар, което тече сега освен беше оповестено за най-лъскавото и скъпо спортно събитие, само че провокира и доста зрелищни срещи досега. Ние обаче се насочваме надалеч към по-приятното и ти демонстрираме петте футболни съпруги от Мондиала, които са толкоз секси, че вместо мача всички гледат единствено тях.

5 Джорджина Родригес

Естествено, че преди всичко е тя – дамата до сърцето на вездесъщия Кристиано Роналдо. Джорджина Родригес е една от най-горещите половинки на трибуните, а двамата с футболиста са дружно към този момент към пет години. Родригес е някогашен модел и мислим, че това много си проличава.

Виж още: Изборът на критиците: Филмите на 2022, които наложително би трябвало да гледаш

4 Антонела Рокуцо

Няма по какъв начин да пропуснем зашеметяващата половинка на аржентинския футболист и най-хубав състезател в света Лионел Меси. Рокуцо е аржентинка с италиански генезис, а двамата се познават още от пет годишни, което демонстрира, че това е една обич в действителност почтена за почитание.

Виж още: Секс по време на бременност: Златка Райкова е ненаситна, Карен е постоянно на линия

3 Наталия Барулич

На трето място слагаме това съвършенство от плът и кръв – професионалната балерина от хърватско-кубински генезис Наталия Барулич. Тя е напълно нова тръпка в живота на бразилския нападател Неймар, като двамата се срещат едвам от 2 години. Стискаме му палци да не я изпуска.

2 Джесика Стърлинг

Под номер 4 влиза не какъв да е, а колумбийският модел Джесика Стърлинг. Тя е формалната половинка на колумбийския вратар Дейвид Оспина, като двамата са дружно още от гимназията.

Виж още: Марго Роби ни връща непосредствено в 20-те години на XX в. и епохата на изгубеното поколение 

 

1 Пилар Рубио

Само като чуеш името й могат да те връхлетят доста секси пристрастености. Синеоката хубавица е испанската кореспондентка и актриса, която през 2012 г, сподели „ да “ на испанския централен бранител Серхио Рамос. Напомняме ти, че Испания е един от любимците за продобиване на Световното и по какъв начин другояче с такива футболни съпруги!

 

   

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР