Световноизвестното мецосопрано Елина Гаранча е за първи път у нас.

...
Световноизвестното мецосопрано Елина Гаранча е за първи път у нас.
Коментари Харесай

Световноизвестното мецосопрано Елина Гаранча ще изнесе концерт у нас

Световноизвестното мецосопрано Елина Гаранча е за първи път у нас. Тя ще изнесе концерт в зала 1 на НДК на 23 септември. Събитието ще даде началото на сезона на Софийската филхармония.


На сцената латвийската звезда ще излезе дружно със брачна половинка си - английския диригент Карел Марк Чичон. Елина Гаранча е чест посетител на най-големите оперни театри, а името й участва доста пъти в афиша на Метрополитън опера. Едно от емблематичните й театрални партньорства е с друга огромна оперна звезда - рускато сопрано Анна Нетребко. Оперната прима пожела да се срещне с фенове след концерта и да даде подписи на най-страстните си почитатели в България.
Елина Гаранча, мецосопрано: Искам да ви поканя, скъпа българска аудитория, да дойдете на моя концерт на 23 септември дружно с маестро Карел Марк Чичон и Софийската филхармония. Това ще е прелестна вечер, цялостна оперни арии и фрагменти известни типичен творби. Надявам се да ви подаря една незабравима вечер, изпълнена с красиви мелодии, прелестна атмосфера и страсти и нямам самообладание да се срещнем на 23 септември.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР