Световноизвестният мотиватор Джейми Уилямс се срещна с футболисти и треньори

...
Световноизвестният мотиватор Джейми Уилямс се срещна с футболисти и треньори
Коментари Харесай

Известен мотиватор надъхва Левски

Световноизвестният мотиватор Джейми Уилямс се срещна с футболисти и треньори на Левски, с цел да им изнесе лекция. Американецът е създател на най-вдъхновяващата тирада в спорта, която беше екранирана от Ал Пачино във кино лентата на Оливър Стоун " Всяка една неделя ". Той посети " Герена ", където изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев му подари фланелка на Левски с неговото име и №81. Уилямс е една от легендите на професионалния американски футбол, като е играл 12 година и е спечелил със Сан Франциско Фортинайнърс през 1989 година Супербоул.

" Всичко това, което Ал Пачино споделя, всяка една дума, аз персонално съм ги претърпял. Когато бях дребен, футболът беше моята вяра. За мен и за моите другари това беше ежедневната ни рутина. Това стана част от моето ДНК. Обичам да се състезавам. Но доста обичам и да изучавам. Обичам историята ", разгласи Джейми Уилямс и добави, че харесва древногръцката митология, а обичаният му воин е Херакъл, който потвърждава, че няма невъзможни неща.

Преди лекцията Уилямс изгледа и подготовка на част от юношите на " Герена ". Той показа, че част от работата му е да учи младежите по какъв начин да трансформират фантазиите си в действителност. В България гостува за четвърти път, като ще изнася лекции на тематика: " Как да създаваш екипи, по какъв начин да печелиш пари от спорта, по какъв начин един състезател да бъде сполучлив след приключването на професионалната си спортна кариера. "
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР