Световноизвестният майстор на графити Тристан Итън прие поканата на уиски

...
Световноизвестният майстор на графити Тристан Итън прие поканата на уиски
Коментари Харесай

Майсторът на графити Тристан Итън подарява уникален стенопис на София

Световноизвестният занаятчия на графити Тристан Итън одобри поканата на уиски марката Johnnie Walker да сътвори идващия си стенна живопис в София. Творби на американеца, известен с другия си взор и смелите си образни тълкования, красят градове в Съединени американски щати, Франция, Германия, Швеция, Австралия, Мексико и други Където и да остави своя отпечатък, Тристан Итън постоянно се радва на необятно публично и интернационално медийно внимание. В изкуството си той преплита разнообразни стилове и похвати, а синкретичните му произведения с очебийно поп-арт лъчение постоянно са мощно свързани с местата, където рисува.

Идването на Тристан Итън у нас е естествено продължение на сполучливото му съдействие с Johnnie Walker по лимитираната „ Дизайнерска серия “. Тристан сътвори серия от неповторими визии, въодушевени от най-емблематичните блендове на Johnnie Walker. Така ценителите на положителното уиски и на положителното изкуство към този момент се радват на съвършения подарък – подаръчни комплекти на Johnnie Walker с дизайн, допрян от гения на американския актьор.

“Има доста общо сред това, което аз върша и работата на блендьорите от Johnnie Walker. Винаги сме в търсене на качеството. Целта и в двата случая е „ сурови “ материали да се комбинират по този начин, че да се получи заключителен артикул, който не е приключен, до момента в който някой не го изживее. Започвам с празно платно, пробвам се да направя нещо красиво, което да сътвори връзка с този, който го опита – по това си приличаме с Johnnie Walker. “, споделя художникът.

Стенописът, който Тристан създава особено за София, ще въплъщава многото лица на града. Творбата ще бъде скъп подарък за столицата, въодушевен от нестихващото предпочитание на създателя да предизвика и да провокира открития ред – тематика, присъща както за Johnnie Walker, по този начин и за разпознаваемия жанр на Тристан Итън.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР