Световноизвестният изпълнител Енрике Иглесиас публикува снимка на едно от бебетата,

...
Световноизвестният изпълнител Енрике Иглесиас публикува снимка на едно от бебетата,
Коментари Харесай

Енрике Иглесиас Умили Целия Свят С Тази Снимка

Световноизвестният реализатор Енрике Иглесиас разгласява фотография на едно от бебетата, с които го подари приятелката му Анна Курникова. „ Моето слънчице ”, написа артистът към фотографията, която се появи на профила му в Инстаграм и за малко време събра стотици мнения и лайкове.

My Sunshine

Публикация, споделена от Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) на Яну 16, 2018 в 9:39 PST

Малко след него и щастливата мама Курникова постна фотография с едно от бебчетата, съпроводена от същия текст: „Моето слънчице“. За страдание нито тя, нито Иглесиас разкриват с кое от бебенцата са се снимали. Най-ентусиазираните им почитатели обаче незабавно изрекоха съмнение кой с кое бебче е решил да театралничи.

My Sunshine

Публикация, споделена от 🐾 Anna 🎈Аня (@annakournikova) на Яну 16, 2018 в 10:48 PST

Близнаците се появиха на бял свят в края на предходната година в Маями. Новината несъмнено съумя да изненада феновете на 36-годишната някогашна тенисистка от Русия и 42-годишния испански реализатор, защото те съумяха да опазят в загадка щастливото събитие, написа Блиц. Анна Курникова и Енрике Иглесиас са дружно близо 17 години, като връзката им мина през редица раздели и събирания, само че в последна сметка двамата се врекоха един на различен в обич по най-прекрасния метод.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР