Световноизвестният испански оперен певец Пласидо Доминго, който през 2019 година

...
Световноизвестният испански оперен певец Пласидо Доминго, който през 2019 година
Коментари Харесай

Пласидо Доминго: Никого не съм насилвал! - slava.bg

Световноизвестният испански оперен артист Пласидо Доминго, който през 2019 година беше упрекнат в полови похищения, още веднъж отхвърли обвиняванията по собствен адрес.

Маестрото твърди, че се е трансформирал, откакто пребори новия ковид.

"Аз се трансформирах. След като се разбра, че имам COVID-19, аз си дадох обещание, че когато се възстановя, ще се преборя да измия петното от името си. Никога през живота си не съм насилвал никого. И това ще го дублирам, до момента в който съм жив! ", декларира разгорещено музикантът в изявление пред италианския вестник "Република ".

79-годишната звезда се радва, че е върнал гласа си.

"Това, че още веднъж възвърнах гласа си, беше същинско знамение, споделя оперният ас. А единствено преди 2-3 месеца не бях сигурен дали още веднъж ще мога да пея. ", сподели той.

Доминго прекарал в изолираност в дома си в Акапулко дълго време и това му дало опция да размишления над доста неща. Сега той желаел да се върне към естествения си метод на живот, само че това не било елементарно поради обвиняванията в полови похищения, които бяха отправени против него.

"Тези погрешни изказвания дестабилизираха фамилията ми и мен самия. Те ми предизвикаха повече премеждия от самия вирус. Сега аз не мога да пея в някои страни, като в Съединени американски щати и в моята страна Испания. А това във всички случаи не е изборът на моята аудитория, която непрестанно ми показва своята поддръжка. Но какво да се прави, подобен е животът ", разяснява още музикантът.

Източник: Монитор
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР