Световноизвестният български художник Божидар Димитров подари изящно живописно платно за

...
Световноизвестният български художник Божидар Димитров подари изящно живописно платно за
Коментари Харесай

САМО В ПИК ТV: Световноизвестен художник с подарък картина за ЧРД на книжарница „Милениум“ 

Световноизвестният български художник Божидар Димитров подари изтънчено картинно платно за третия рожден ден на най-модната столична книжарница „ Милениум “. Творецът, който е буен обожател на книгите на едноименното издателство, пожела триумф и дългоденствие на бутиковото украшение на ул. „ Шишман “ 18, което за нежната си възраст се утвърди като едно от най-престижните на книжния пазар.

" Аз съм обожател на книгите на издателство " Милениум ", както и на творчеството на моя добър другар Недялко Йорданов. Така че това е още един мотив да направя този мой подарък. С тази картина аз адресирам едно горещо обръщение тази книжарница, в която виждам доста разнообразна литература, да продължи да раздава познания на хората, тъй че те да добият още по-голяма обща просвета и да се просвещават ", сподели Божидар Димитров, чиито картини са владеене на частни сбирки в Германия, Швейцария, Съединени американски щати, Англия, Сингапур, Индия, Кипър и други

Напук на пандемията и повсеместната рецесия изисканата книжарница „ Милениум “ в сърцето на София се трансформира в обичано място за запалените фенове на качествената литература. Именно те са вдъхновението да бъдем упорити и да продължаваме да работим с цялостни сили.

В модерния дом на хубавите книги на „ Шишман “ 18 ще намерите най-хитовите модерни романи, мостри на престъпния род, завладяващи исторически поредици, детски класики и поетични шедьоври.

Сред новите оферти за тази година в книжарница „ Милениум “ изпъкват изящният том с поезия на Христо Фотев, „ Авицена и летящият човек “ от нашумялата философска поредност на издателството, документалното четиво „ Личният живот на Екатерина Велика “, „ 100-годишната война “ от поредицата „ История на войните “, бестселъровият трилър „ Смъртоносен мрак “ на Майк Оумър, разгласен от „ Ню Йорк Таймс “ за криминале номер 1 на 2021 година в Съединени американски щати.

Празникът на книжарница „ Милениум “ е превъзходен мотив да се сдобиете с внушителните том 1 и том 2 на „ Сталин “, „ Премълчаваната история на Съединени американски щати “ на Оливър Стоун, всички стихосбирки на Недялко Йорданов, езотеричната класика с билкови предписания на Петър Дънов, Петър Димков, Ванга и Слава Севрюкова, кулинарните шлагери „ Звездна кухня “ и „ Литературен чревоугодник “.



Божидар Димитров до своята творба в книжарница " Милениум "





Рожденият ден на книжарницата приключи с празнична торта



Художникът Божидар Димитров връчва картината на Любомир Гутев от издателство " Милениум "

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР