Световно първенство по минифутбол стартира утре, 26 октомври, Рас ал

...
Световно първенство по минифутбол стартира утре, 26 октомври, Рас ал
Коментари Харесай

Историята е написана - България на световно първенство по минифутбол

Световно състезание по минифутбол започва на следващия ден, 26 октомври, Рас ал Хайма, ОАЕ. 32 тима ще премерят сили, с цел да излъчат новия международен първенец.
 Българският народен тим по минифутбол и историческото класиране за полуфинал на Европейско състезание
Когато футболът потъва, минифутболът изплува

Поне един мотив за горделивост

А най-голямата вест за всички нас е, че за първи път в историята си България ще взе участие на международно по минифутбол . До тази опция се стигна откакто момчетата на наставника Николай Михов направиха възторг предходната година на Европейското състезание и станаха трети.

Това трето място им осигури билетите до Рас ал Хайма. Голямата цел преди началото на Мондиала е влизане в топ осем и може да не се окаже чак толкоз невероятно поради групата, в която националният тим попадна.

Нашите момчета ще спорят за продължение в идната фаза на шампионата с тимовете на Черна гора, Япония и Оман. Първият мач на националите ни по минифутбол ще бъде на 27 октомври , петък, когато ще се изправят против Черна Гора от 15 ч. българско време.

На 29 октомври, неделя, следва мача с Япония от 20 ч., а на 31 октомври, вторник, е заключителният мач от групите с Оман от 17:30 ч.
 Защо Фортуна Дюселдорф пусна почитателите без пари на стадиона
Защо немски тим пусна почитателите без пари на стадиона

Революция, която е за образец

Определено би трябвало да пожелаем триумф на националите по минифутбол, които за разлика от експертите по футбол, се оправят доста по-добре в това да ни радват с играта и триумфите си.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР