Световно известната верига ресторанти за бързо хранене Subway - представена

...
Световно известната верига ресторанти за бързо хранене Subway - представена
Коментари Харесай

Продават известната в цял свят верига ресторанти Subway?

Световно известната верига заведения за хранене за бързо хранене Subway - показана и в България - е наела консултанти, с цел да проучат опцията за продажба на бизнеса. Това оповестява The ​​Wall Street Journal, базирайки се на свои източници.

По информация на изданието, притежателите имат намерение да продадат веригата заведения за хранене, само че окончателното решение към момента не е взето.

По предварителни оценки, цената на веригата Subway може да доближи 10 милиарда $.
 Дело: В сандвичите с риба звук на Subway няма риба звук
Дело: В сандвичите с риба звук на Subway няма риба звук

Но има пилешко и свинско

Веригата заведения за хранене се развива по франчайз система и компанията в никакъв случай не е листвана на фондовата борсата. По данни към 2021 година, компанията има към 37 хиляди заведения допълнително от 100 страни в света.

От основаването си през 1965 година, Subway е благосъстоятелност на две фамилии - Фред Де Лука и Питър Бък. През 2021 година съоснователят на Subway Питър Бък умря на 90-годишна възраст.

Веригата заведения за бързо хранене, станала известна по целия свят, е учредена през 1965 година от 17-годишния тогава Фред Де Лука.

Сумата от 1000 $, нужна за откриването на първата сладкарница - наречена Pete`s Subway Submarines - му е дадена назаем от Питър Бък, който е татко на другар на Фред.
 Съд: Хлябът на Subway не е самун
Съд: Хлябът на Subway не е самун

Защо?
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР