Световният №10 Григор Димитров приключи участието си на Мастърс турнира

...
Световният №10 Григор Димитров приключи участието си на Мастърс турнира
Коментари Харесай

Григор Димитров сложи край на сезона със загуба от Чилич

Световният №10 Григор Димитров завърши присъединяване си на Мастърс шампионата в Париж. Българинът загуби в два сета 7:6 (5), 6:4 от хърватския №1 Марин Чилич , който продължава напред към 1/4-финалите. Това бе последният шампионат за Григор през този сезон. В Париж Димитров още веднъж не можа да прескочи 3-ия кръг, както се случи в шест от седемте му участия във френската столица
Двамата тенисисти изиграха извънредно оспорван и под напрежение първи сет. И Димитров, и Чилич изпитваха затруденение в огромна част от своите геймове, само че си направиха единствено по един пробив, с цел да се стигне до тайбрек. Там Григор имаше чудесно преимущество с 5:4, само че не съумя да вземе двата си сервиса и подари опцията на Чилич за сетбол, от която се възползва.
Вторият сет завърши много по-бързо, като за това оказа помощ и пробива още в първия гейм за Чилич. Григор по този начин и не съумя да го върне и въпреки че се бори хърватинът затвори частта с 6:4.
ПРЕДИ МАЧА
Гришо се класира за 1/8-финалите на Мастърс-а във френската столица, откакто през вчерашния ден надигра Роберто Баутиста Агут с 2:0 сета. Днес противникът е още по-тежък в лицето на Марин Чилич.

Двамата досега имат четири срещи, като три от успехите са за първенеца от US Open 2014.
Григор Димитров - Марин Чилич може да следите НА ЖИВО в SportLive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР