Световният №1 Новак Джокович заяви, че вече не е на

...
Световният №1 Новак Джокович заяви, че вече не е на
Коментари Харесай

Световният №1: Все още не искам да си слагам срок на годност

Световният №1 Новак Джокович съобщи, че към този момент не е на този стадий от живота си, в който да се концентрира само върху тениса. Сръбският тенисист приказва и за идните финали на ATP в Лондон. Джокович, който ще нападна шестия си трофей в шампионата, е в група „ Токио 1970 “, където са още Даниил Медведев, Александър Зверев и Диего Шварцман.

„ За мен към този момент е невероятно да се съсредоточвам само върху тениса. Вече не съм на този стадий в живота си. Около мен се случват неща, които не мога да пренебрегвам и да мисля за спечелването на някакъв трофей или подобряването на връх без да мисля и за фамилията, децата ми и други неща “ сподели Джокович пред Tennisworld USA.

Световният №1 съобщи, че няма проблем в това да съчетава другите си инициативи. „ Напълно ме устройва да уравновесявам сред тези неща. Играя тенис от 4-годишна възраст, т.е. всеки ден от живота ми през последните съвсем 30 години. Мисля, че значително съм достигнал съвършенство в играта си. За мен е елементарно да усъвършенствам тениса си, само че към момента се изучавам по какъв начин да бъда брачен партньор и татко. Все още съм „ млад състезател “ в това отношение “ показа още сърбинът.

It's the moment we've been waiting for...

The official 2020 singles photo!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР