Световният №1 Новак Джокович се завърна на корта с експресна

...
Световният №1 Новак Джокович се завърна на корта с експресна
Коментари Харесай

Новак Джокович се завърна на корта с експресна победа

Световният №1 Новак Джокович се завърна на корта с експресна победа. Сърбинът се наложи с 6:1, 6:2 над Роман Сафиулин (Русия) и се класира за третия кръг на Мастърс 1000 шампионата на червени кортове в Монте Карло. Срещата продължи едвам 70 минути и мина напълно под контрола на двукратния първенец Джокович.

За Джокович това беше първи дуел от месец насам. За последно сърбинът игра на Мастърс 1000 шампионата в Индиън Уелс, където позволи сензационна загуба в третия кръг от Лука Нарди (Италия).

Следващият противник на Джокович в Монте Карло ще стане прочут по-късно през днешния ден от дуела сред Артур Фис (Франция) и Лоренцо Музети (Италия). Любопитен е фактът, че точно Музети в профил Ноле в Княжеството преди 12 месеца, когато съумя да го победи в три сета тъкмо в третия кръг.

По-рано денем половината на Джокович значително се „ разчисти “, откакто поради травма присъединяване си в шампионата отдръпна Карлос Алкарас. Дуел сред сърбина и испанеца беше вероятен на полуфиналите. На мястото на Алкарас в главната скица влезе „ щастливия губещ “ Лоренцо Сонего (Италия).



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР