Световният вицешампион Хърватия среща един от фаворитите Бразилия в първи

...
Световният вицешампион Хърватия среща един от фаворитите Бразилия в първи
Коментари Харесай

ВРЕМЕ ЗА БИТКА: Ще спре ли Хърватия фантастичната Бразилия

Световният вицешампион Хърватия среща един от любимците Бразилия в първи четвъртфинален конфликт на Мондиал 2022 в Катар.

Мачът на стадион „ Едюкейшън Сити “ в Ал Раян започва в 17:00 часа, а спечелилият в него ще срещне спечелилия конфликта сред Нидерландия и Аржентина н полуфинала.

Златко Далич и неговите ученици пречупиха непримиримите японци в осминафиналите след тъждество 1:1 в постоянното време и продълженията и 3:1 при дузпите. „ Ватрените “ ще разчитат на следващо мощно показване от Доминик Ливакович под рамката, както и на опита на Лука Модрич и Иван Перишич, с цел да се доберат до втори пореден полуфинал на Световно.

На пътя им обаче е един от любимците за трофея в Катар и петкратен международен първенец - Бразилия. Селесао не елементарни на Южна Корея и го отвя след страхотна лекция през първото полувреме, когато умъртви интригата с четири безответни попадения.

Бразилците победиха и в двата си предходни конфликта с хърватите на международни финали, като и двата бяха в груповата фаза. „ Шахматистите “ имат един-единствен триумф над южноамерикански тим – успеха над Аржентина с 3:0 на Мондиала в Русия преди четири години.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР