Световният шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов потвърди,

...
Световният шампион в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов потвърди,
Коментари Харесай

Хабиб: Дано Бог върне баща ми

Световният първенец в лека категория на UFC Хабиб Нурмагомедов удостовери, че татко му Абдулманап е в тежко положение след заразяване с ковид.

" Пише се доста за татко ми. Той сега е в болница и е в сериозно положение поради заразяване с вируса. Засегнато е сърцето му, тъй като през предходната година го оперираха и в този момент претърпя още една интервенция. В доста сложна обстановка е.

Молим се на Бог да ни го върне ", споделя Хабиб.

В началото на май фамилията му го настани във военна болница в Москва. Там е бил диагностициран с вируса и подложен в здравна кома след интервенция на сърцето.

Тя е била наложена поради спомагателни затруднения, нанесени от вируса. След това е бил разсънен от кома, само че е останал в сериозно положение. В момента даже не може да поддържа връзка с околните си.

" Ситуацията в Дагестан е доста тежка. Болниците са претъпкани, доста хора са заболели и доста умряха. Сега би трябвало да сме обединени. Да покажем геройство, темперамент и дисциплинираност. С такова обединяване ще победим вируса. Трябва да слушаме докторите, те схващат повече от нас, сподели Хабиб.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР