Световният шампион с Бразилия Кафу посъветва звездата на Пари Сен

...
Световният шампион с Бразилия Кафу посъветва звездата на Пари Сен
Коментари Харесай

Кафу: Неймар трябва да прецени кое най-доброто решение за кариерата му


Световният първенец с Бразилия Кафу посъветва звездата на Пари Сен Жермен Неймар да не се въздейства от непрекъснатите спекулации за негов трансфер в Реал Мадрид. Въпреки че напусна Барселона през миналото лято за рекордните 222 милиона евро, в последните месеци бразилската суперзвезда е свързван непрестанно с трансфер на „ Сантяго Бернабеу “.

„ Това е решение, което той би трябвало да вземе. В тази обстановка не бих могъл да реша вместо него или да му дам съвет по какъв начин да постъпи, съобщи именитият защитник по време на премиите Laureus Sports Awards в Монако. „ Той преди малко напусна Барселона, с цел да премине в ПСЖ. Неймар е безусловно наясно какво е смисъла му за международния футбол, само че в последна сметка решението си е негово. Понякога животът ни изправя пред сложни моменти. Единствено Неймар знае какво се случва сега и кое ще е най-хубавото за него – дали да остане в ПСЖ, или да премине в Реал Мадрид. Каквото и да бъде решението му обаче, то ще бъде почетено от футболния свят “, разяснява двукратният международен първенец със Селесао (1994, 2002).

„ Елитните футболисти могат да играят на всички места по света, без значение от шампионата, тъй като тук приказваме за професионализъм и отговорност. Ясно е, че Лига 1, състезание, което преди не беше чак толкоз известно, към този момент е доста по-гледано и обсъждано, защото разполага с толкоз огромна звезда като Неймар. Без подозрение неговата цел си остава спечелването на Шампионската лига – нещо, което на ПСЖ към момента не се е отдало. С Неймар обаче може и да се случи “, добави още Кафу. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР