Световният шампион на Германия от 2014 година Мирослав Клозе разкри,

...
Световният шампион на Германия от 2014 година Мирослав Клозе разкри,
Коментари Харесай

Клозе съжали: Младите играчи се интересуват повече дали бутонките им си отиват с чорапите

Световният първенец на Германия от 2014 година Мирослав Клозе разкри, че е спрял да играе футбол, тъй като към този момент не го е разпознавал.

" Младите играчи през днешния ден мислят за други неща. Като дете аз мислех единствено за тренировките и да стана някой в този спорт, който постоянно съм обичал. В Лацио и националния тим, след всяка подготовка, правех всичко, с цел да се възстановя и да избегна травми, само че младите систематично отказваха. Когато ме виждаха да групирам токите след подготовка, ме питаха кой ми е споделил да го направя. В този моменти си помислих по какъв начин може някой 20-годишен да не може да помогне на 60-годишен служащ ", разяснява Клозе.
 Треньорско отчаяние за Мирослав Клозе
Треньорско отчаяние за Мирослав Клозе

Не съумя да помогне на австрийския отбор

" Те се интересуват повече от това дали бутонките им си отиват с чорапите. Точно по тази причина стопирах. Футболът, който познавах, към този момент не съществува. Днешните млади футболисти мислят първо за коли, контракти със спонсори и новите си бутонки. Чак след всички тези неща идва футболът. За тях имиджът им е най-важното нещо, а за мен значение имаше единствено футболът в най-чистата му форма ", добави 45-годишният някогашен нападател.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР