Световният шампион Аржентина победи с 2:0 Индонезия в контролна среща,

...
Световният шампион Аржентина победи с 2:0 Индонезия в контролна среща,
Коментари Харесай

Аржентина без Меси победи Индонезия в контролна среща

Световният първенец Аржентина победи с 2:0 Индонезия в контролна среща, която се игра в Джакарта.

Точни за южноамериканския отбор бяха Леандро Паредес, който откри резултата в 38-мата минута, и Кристиан Ромеро, който оформи крайния резултата в 55-ата.

Участие в срещата не взе капитанът на аржентинците Лионел Меси, който получи отмора. Другите две звезди в офанзивата на отбора Лаутаро Мартинес и Анхел ди Мария също не играха, а селекционерът на гаучосите Лионел Скалони заложи на футболисти, които по-рядко получават късмет за изява.

Въпреки съществени ротации, Аржентина не срещна огромни усложнения против намиращия се на 149-о място в ранглистата на ФИФА отбор на Индонезия. Домакините несъмнено се показаха по-добре до почивката, като в първия половин час стояха доста плътно в отбрана, само че попадението на Паредес ги пречупи.

Най-опасни международните първенци изглеждаха в последния половин час на дуела, като това се дължеше и на включването в игра на 18-годишния Алехандро Гарначо. Нападателят на Манчестър Юнайтед бе покрай гола в няколко обстановки, само че по този начин и не съумя да реализира дебютното си попадение със синьо-белия екип във втория си дуел за отбора.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР