Световният рекордьор във вдигането на тежести Карлос Насар се завръща

...
Световният рекордьор във вдигането на тежести Карлос Насар се завръща
Коментари Харесай

Карлос Насар: Отивам за първото място в Катар

Световният рекордьор във повдигането на тежести Карлос Насар се завръща на огромната сцена за последното елитно съревнование през годината - Гран при шампионата в Доха (Катар).

Той ще подвига в елитна конкуренция и ще опита да компенсира неучастието на международното състезание.

" Отивам за първото място ", разгласи за Карлос Насар.

В конкуренцията се събират най-хубавите от категорията на българина - до 89 кг.

" Конкуренцията ще е сериозна - добави Карлос Насар. - Ще натисна повече, с цел да стана първи. Италианецът Пицолато ще бъде там и даже е във форма.

Китаецът Тиан Тао се е записал, само че няма да взе участие. Но има още един китаец, както и колумбиецът и венецуелецът, а те също са положителни. "

Българинът към този момент направи две надпревари в Германската бундеслига. През уикенда той записа 165 изхвърляне и 216 изтласкване за дуел от 381 кг.

С това достижение венецуелецът Кейдомар Вайенийа завоюва бронзов орден на международното състезание. Насар пропусна шампионата, откакто сряза ахилес при битов случай.

" Не желаех да подвигам по-големи тежести в Германия поради надпреварата в Катар ", добави Карлос Насар. Неговото съревнование е на 10 декември.

Още един българин попада в стартовите листи. Иван Димов, който през вчерашния ден празнуваше 21-ия си рожден ден, се качва в неолимпийската категория (до 67 кг). Той е с четвърта поръчка. Неговото съревнование е в четвъртък от 14.00 ч. българско време.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР