Световният номер 1 Новак Джокович отказа участие на турнира от

...
Световният номер 1 Новак Джокович отказа участие на турнира от
Коментари Харесай

Новак Джокович се отказа от турнира в Маями

Световният номер 1 Новак Джокович отхвърли присъединяване на шампионата от сериите Мастърс 1000 в Маями. Надпреварата стартира идната седмица. Слухове за това се появиха през вчерашния ден, през днешния ден той ги официализира. Решението му идва дни след в Индиън Уелс.

„ За страдание няма да играя на шампионата в Маями през тази година “, написа Джокович в обществените мрежи. „ На този стадий от кариерата ми би трябвало да намеря баланс сред персоналния живот и професионалните отговорности “, добави сърбинът.

„ В отрицателен цикъл съм от три или четири шампионата. Играя на по-малко шампионати, предпочитам повече, не е хубаво възприятието да губиш на този стадий. Още не съм печелил купа през тази година. Не съм привикнал с това, само че е по този начин “, разяснява той след загубата си от Нарди.

Новак Джокович не посочи по кое време ще се върне на корта. Най-вероятно той ще го направи за първия огромен шампионат на клей – в Монте Карло. В Монте Карло се чака и завръщането на Рафаел Надал. Този шампионат започва на 7 април.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР