Световният номер 1 Новак Джокович добави гласа си към онези,

...
Световният номер 1 Новак Джокович добави гласа си към онези,
Коментари Харесай

Новак Джокович моли Рафаел Надал след информация за сърцераздирателната контузия на легендата

Световният номер 1 Новак Джокович добави гласа си към тези, които се надяват тенис легендата Рафаел Надал да може да стигне до Откритото състезание на Франция тази година.

Сръбската звезда разгласи, че е значимо за тениса наличието на Надал, като се чака испанецът да приключи кариерата си в края на този сезон. 14-кратният победител от Ролан Гарос беше заставен да се отдръпна от Мастърса в Монте Карло, защото продължава да се оправя с проблеми с травми, които прекъснаха завръщането му по-рано тази година.

Джокович би трябвало да се изправи против Роман Сафиулин или квалификант във втория кръг на шампионата в Монако и беше ориентиран да приказва за обстановката на Надал. Настоящият първенец на Откритото състезание на Франция и Съединени американски щати има вяра, че бъдещето му е само нещо, за което Надал би трябвало да се тревожи.

„ Той е легенда на този спорт и като почитател на тениса се надявам, че може да бъде на Ролан Гарос, “ сподели Джокович в Монте Карло. „ Важно е за тениса той да може да играе, необикновен...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР