Световният гигант в света на луксозните стоки, френската Луи Вюитон

...
Световният гигант в света на луксозните стоки, френската Луи Вюитон
Коментари Харесай

Световният гигант в света на луксозните стоки Луи Вюитон иска да купи бижутерийна компания Тифани

Световният колос в света на първокласните артикули, френската Луи Вюитон Моет Хенеси (Louis Vuitton Moet Hennessy) желае да купи американската бижутерийна компания Тифани (Tiffany), заяви Агенция Франс Прес, базирайки се на осведомен източник.

Групата на френския милиардер Бернар Арно, която е притежател на марките Луи Вюитон, Диор (Dior), шампанските Вьов Клико (Veuve Clicquot) и Моет и Шандон (Moet & Chandon) е направила предложение на бижутерийната компания, сподели източникът, поискал анонимност.

Тифани към момента не е дала отговор на офертата, отправяна във време, когато промишлеността за първокласни артикули се притеснява по какъв начин напрежението в комерсиалните връзки сред Съединени американски щати и Китай ще се отрази на търсенето.

Американската компания, чийто напредък е спиран от мощния $ и спада на разноските на туристите, ще изиска съвет от огромни банки по отношение на предлагането.

В края на петъчната търговия борсовата капитализация на Тифани бе близо 11,90 милиарда $. Оборотният ѝ капитал е повишен за предходната финансова година с 6.5 на 100 до 4.4 милиарда $. Компанията дава работа на над 14 000 души.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР