Световните медии публикуваха снимка на касапина от Тексас, който уби

...
Световните медии публикуваха снимка на касапина от Тексас, който уби
Коментари Харесай

Ето го извергът, който изби 28 мъже, жени, деца и бременна в Тексас! Смятат, че е военен в база на САЩ!

Световните медии разгласиха фотография на касапина от Тексас, който умъртви 28 души в черква и рани още 22-ма. Сред жертвите му са деца и бременна жена.

Фотографията е оповестена на уеб страницата на Breaking911, съгласно който мъжът се споделя Девин Кели. Според други медии, обаче, името му е Девин Патрик.

Очевидци описват, че е бил облечен във военна униформа. Американски медии допускат, че е допустимо стрелецът да е бил помощник въз основата на Военновъздушни сили на Съединени американски щати Lackland. Тя се намира на няколко километра от градчето Съдърленд Спрингс, където стана касапницата.

Самата база към този момент няколко пъти попада в центъра на абсурда. През 2015 година десетки бойци се оплакаха от изнасилвания и полови домогателства. Година по-късно боен откри пукотевица, при която починаха двама души, а 20 бяха ранени.

Сегашната покруса в Съдърланд Спрингс се разигра в баптиска черква. В 11. 30 часа локално време килърът нахлул вътре и почнал да стреля по хората, събрали се за работа. Последвала гонка с полицията, при която мъжът е бил погубен.


loading... #SC_TBlock_381491 a { font-family: Roboto!important; }
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР