Световните лидери избраха ПРАС-ПРЕС, за да отправят затрогващи мобилизиращи послания

...
Световните лидери избраха ПРАС-ПРЕС, за да отправят затрогващи мобилизиращи послания
Коментари Харесай

Две сълзи горещи: Затрогващи послания от световните лидери

Световните водачи избраха ПРАС-ПРЕС, с цел да насочат затрогващи мобилизиращи послания към сънародниците си и към света.
Вижте какво дадоха от себе си водачите.
Елизабет Две, Англия:
Скъпи сънародници от целия свят!
Изправени сме пред новите “кръв, пот и сълзи ”, само че няма да се сломим, а ще се трогваме и още веднъж английският дух ще смае света. Ще устоим!
Днешната рецесия е тежка, засегна и моето семейство или както се шегувате вие - Чарлз най-сетне пипна короната. Моят велможа шут Борис Джонсън също я закъса и беше на апаратно дишане, само че той си е отговорен, че ходеше да се прегръща с заболели, щото е с малко различна просветеност. Разгеле, изписаха го от болничното заведение и към този момент да си опича акъла!
Баба ви Бети е видяла две и двеста, мен питайте за тия работи. Ние имаме подобен образец на име Кийт Ричардс. Трябваше да е починал от пиянство и опиати още 70-е години на предишния век. Но - жив е той, жив е! Знам, че в България има една певица, която има още по-голям житейски и креативен опит от господин Ричардс - Лили Иванова. А аз си представете, че съм кака даже на Лили Иванова - старило, хем теглило и учило...
Ще минем през това дружно!
Make Britain great again! Rule Britannia! Cool Britannia! London Calling! God save the Queen! Бог да елементарни Сид Вишъс, Бог да поживи Джони Ротън!
Виктор Орбан, Унгария:
Скъпи сънародници, взех решение да се заема със спасението ви еднолично, по тази причина разпуснах Народното събрание и ще ръководя с укази, до момента в който ритна камбаната. Карантината е безсрочна, властта ми е безгранична. Моят български другар Бойко е престиж, само че аз съм по-голям престиж, в случай че желае да си ги премерим!
Орбания над всичко!
Папа Франческо, Ватикана:
Urbi et Orbi et Orban. Сиреч - обръщам се към града и към света и към Орбан, а в действителност приказвам и пропагандирам пред празно пространство, за разлика от моите православни сътрудници в България. Какво да ви кажа - с тая карантина най-вече някой карабинер да ме напсува. Лоши времена пристигнаха и даже малко персонално го одобрявам, че вирусът отнесе на оня свят толкоз доста католици, а католическа Унгария е изумена от Орбан.
Бог да ни е на помощ!
Владимир Путин, РФ:
Драги сънародници, скъпи украинци, белоруси, кримчанлии, приднестровци, южноосетинци, абхазци, аджари и прочие, и прочие. Не сте забравени, Матушка Россия мисли за вас. За вируса няма кой знае какво да ви изяснявам - половин Сибир е покитайчен, но без желязната китайска власт.
С две думи: оправяйте се, ние си имаме задоволително работа!
Си Дзинпин, КНР:
Скъпи, китайци, уважаеми международни съграждани!
Китайската национална република още веднъж е образец за света - ние първи открихме и първи закрихме американския вирус в нашата страна. Нека останалият свят бъде по този начин добър да последва китайския образец за бързина и да поставим основите на новия международен стопански ред. Че то в този момент какво е - единствено Китай работи и няма къде да си продаваме чекийките.
И Тръмп да се извини, че болести Китай!
Доналд Тръмп, Съединени американски щати:
Ще се извиня на Върба у сряда! Дори Бойко Борисов знае, че Връбница постоянно е в неделя и че вирусът е китайски.
Извънредно неприятно! Не мога да се почеша по носа, не мога да се здрависвам със международни водачи и да им кълча пръстите, не мога да упражнявам обичаното си занятие с непознати - to grab her by the pussy.
Ай ша му са не знай!
 
Автор : Г-н Балев, Прас-Прес
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР