Световните финали на Gymkhana GRiD ще се състоят в Карнивал

...
Световните финали на Gymkhana GRiD ще се състоят в Карнивал
Коментари Харесай

Gymkhana Grid се завръща в Южна Африка

Световните финали на Gymkhana GRiD ще се състоят в Карнивал Сити, Йоханесбург, на 1 декември 2018. Това ще бъде седмото издание на надпреварата. Едно от най-уникалните събития в моторните спортове притегля цялостен лист от 50 елитни водачи от целия свят в Южна Африка. Двама от кандидатите ще пропуснат надпреварата, оставяйки свободни места на подиума за препълнения с гении стартов лист.

Седмото издание на Gymkhana GRiD ще гостува на курортния град Карнивал Сити, където усъвършенстваното трасе ще предлага повече скорост и по-технични сектори. Това ще сътвори същинско предизвикателство, което ще тества до безспорен лимит водачите и техните машини.
Миналата година станахме очевидци по какъв начин сегашния Световен Шампион на ФИА по Рали крос Йохан Кристофсен взе купата в клас 4х4, а пък четирикратния първенец в клас задно задвижване Люк Удхам открадна шоуто в финалните борби, оставяйки конкуренцията в прахуляк. Сега сцената е готова за борби с епични пропорции.

" Всяка година става все по-трудно. Има някой много огромни имена които ще дойдат в Южна Африка, подготвен съм за здрава борба за купата ", показа Люк Удхам. - Определено не чаках да печеля две следващи трофеи, камо ли четири поред. Но все пак се завръщам в по-добра форма от всеки път – по-бърз и мощен. Има много напрежение сигурно – множеството от което си слагам самичък, само че основно се вълнувам да отида и да карам в GRiD. Това е частта от сезона, за която работя през цялата година, нещо което мисля всеки ден. Невероятна страст е, тъй като GRiD e по друго от всичко. "
" Тази година ще е малко по друго – в този момент знам какво да чакам, и ще се съсредоточвам върху това да бъда бърз ", разяснява Йохан Кристофсен. Gymkhana GRiD е доста по-различно събитие от другите, то е едно същинско предизвикателство. Състезавал съм се в доста разнообразни категории и стилове – рали, рали крос, надпревари на писта. Gymkhana e напълно неповторимо, тъй като изисква композиция от умения. Да видиш всички тези водачи пристигнали със личните им коли – които са създали сами – е доста крепко нещо. Определено се вълнувам да се завърна в Южна Африка. Знам че моя съотборник Петер Солберг ще се опита да си върне купата което значи, че " натиска на 110% " както споделя той ".
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР