Световната звезда Марая Кери окраде родния ни дизайнер Борче Ристовски.За

...
Световната звезда Марая Кери окраде родния ни дизайнер Борче Ристовски.За
Коментари Харесай

Марая Кери се накипри с рокля като репортерката на „Папараци“ преди година! Звездата окраде нашия дизайнер Борче Ристовски

Световната звезда Марая Кери окраде родния ни дизайнер Борче Ристовски.

За измамата алармираха почитатели на Ристовски в обществените мрежи, които бързо разкриха, че роклята, с която Кери се е накиприла, в действителност е крадена. Американски дизайнер е измайсторил модела, който е едно към едно изкопиран от миналогодишната сбирка на Борче Ристовски. Със същата рокля като Марая, само че година по-рано и в червен цвят, на светско събитие се появи репортерката на " Папараци " и „ Телеграф “ Елизабет Методиева.

Запознати с стилните течения у нас и по света се чудят по какъв начин ли ще одобри Марая новината, че се е появила на светско събитие с крадена рокля. Екип на „ Телеграф “ се опита да се свърже с Ристовски, само че до привършване на публицистичния брой през вчерашния ден мобилният му телефон бе изключен. Това не е първият път, в който надареният дизайнер е окраден.

Нашумелият и у нас Филип Плейн вкара негов модел в сбирката си през 2016 година Сред тогавашните модели на Плейн има подобен с дантела, копие на модел на нашето момче отпреди четири години. Това, което Плейн е откраднал, е самата бродерия, която е ръчно изработвана от кристали " Сваровски " и златни мъниста. Още през 2012-а, когато Борче я показа, показа, че е въодушевена от египетската просвета. Именно в това се крие огромната кражба на Плейн, че това не е плат, а нареждане на над 5000 детайла по еднакъв метод. Спецове дефинираха наглата кражба все едно да прерисуваш картина на Леонардо и след това да я представиш за своя.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР