Световната звезда Лара Фабиан се е срещнала веднага след концерта

...
Световната звезда Лара Фабиан се е срещнала веднага след концерта
Коментари Харесай

Ексклузивно! Лара Фабиан влиза в „Гласът на България“?

Световната звезда Лара Фабиан се е срещнала незабавно след концерта си нощес в зала 1 на НДК с участници от музикалното риалити „ Гласът на България “, както и с треньорката Поли Генова.

Възможно е канадската певица да се включи в шоуто или да се появи като изненада на финалните концерти. Лара Фабиан към този момент се срещна с някои от гениите на предаването. Малко откакто звездата слезе от сцената в зала 1 в НДК, тя отдели част от времето си, с цел да си поговори с разчувстваните участници.

Освен че им e споделила за своя път към върховете на класациите, тя им е дала и професионални препоръки за това какво е нужно, с цел да станат спечелили в „ Гласът на България “.

Младите гении сигурно ще се вслушат в упътванията й, защото самата Лара Фабиан е треньор в канадското издание на музикалното шоу. И от първо лице знае какво е нужно на един артист, с цел да се трансформира в същинска звезда. Разбира се, Поли Генова също употребява момента, с цел да обмени опит с френската звезда по отношение на работата си като треньор в „ Гласът на България “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР