Световната здравна организация (СЗО) се стреми да предостави на по-бедните

...
Световната здравна организация (СЗО) се стреми да предостави на по-бедните
Коментари Харесай

СЗО с програма за помощ на бедните държави в борбата с COVID-19

Световната здравна организация (СЗО) се стреми да даде на по-бедните страни, проби и препарати за битка с коронавирусната зараза на налични цени.

Световната здравна организация (СЗО) се стреми да даде на по-бедните страни ваксини, проби и препарати за битка с на налични цени. Организацията създава стратегия за доставки на трети страни на 1 милиард теста за SARS-CoV-2, както и лекарства за лекуване на хора с по-леко протичане на заболяването, заяви Ройтерс.
 СЗО изследва индийската Covaxin за имунизация против Covid СЗО изследва индийската Covaxin за имунизация против Covid
Световната здравна организация няма да пренебрегне нужните процедури, с цел да предложи включването на препарата Covaxin в листата з...

Говорителят на не разяснява детайлности от самодейността Access to Covid-19 Tools Accelerator (ACT-A), като посочи, че не престават консултациите по отношение на документа, който ще бъде показан пред водачите на страните от Г-20 в навечерието на срещата на върха в Рим в края на октомври. Очаква се СЗО да изиска от Г-20 и от други донори до септември 2022 година да даде спомагателни средства в размер на 22,8 милиарда $.

Целта е да се запълни огромната разлика в доставките сред богатите и бедните страни. Към днешна дата програмата за помощ е осигурила финансова поддръжка за над 18,5 милиарда $. Споразумението за спомагателна поддръжка би трябвало да бъде реализирано до края на ноември.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР