Световната вицешампионка и европейска шампионка по борба Джанан Манолова избра

...
Световната вицешампионка и европейска шампионка по борба Джанан Манолова избра
Коментари Харесай

Джанан Манолова: Благодаря на прекрасните специалисти от „Софиямед“

Световната вицешампионка и европейска шампионка по битка Джанан Манолова избра да се довери за своето раждане и следващи препоръки във връзка със здравето на дъщеричката й на УМБАЛ „ Софиямед “.

„ Много съм удовлетворена, всички са доста любезни-и сестрите, и лекарите. Спокойна съм и благодаря на всички специалисти- акушер-гинекологът доктор Ихсан Хасан, доктор Жана Станева от „ Неонатологията “, въобще на всички от екипа. Не се усещам като в болница. “, разяснява Манолова, която сега се намира в специфичната „ Кенгуру “ стая на „ Софиямед “, където след раждането на дъщеричката й, както и други родители, получава препоръки и съвещания от неонатологичния екип за вярно хранене и като цяло рекомендации за грижа за новороденото.

По мотив празника на родилната помощ-21-ви януари, европейската ни шампионка по битка пожела на всички от екипа на болница „ Софиямед “ да бъдат живи и здрави и показа, че в деня на изписването на дребната Адел е почувствала даже носталгия, че се прибират у дома.

Джанан Манолова и националът Даниел Александров станаха горди родители на Адел на 19-ти декември 2019г. Тя проплаква в ръцете на АГ експерта доктор Ихсан Хасан в УМБАЛ „ Софиямед “ с ограничения от 3, 780кг и 51см.

Екипът на „ Софиямед “ благодари на Джанан за благите думи и й желае още доста извоювани медали както за България, по този начин и за нея, към този момент като Майка. На Адел и цялото им семейство желаем доста здраве, наслади и благополучие!


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР