Световната шампионка вече мисли за следващите си състезанияБиляна Дудова смята

...
Световната шампионка вече мисли за следващите си състезанияБиляна Дудова смята
Коментари Харесай

Биляна Дудова: Абсурдно е да ме извикат за преборване от вчера за днес!

Световната шампионка към този момент мисли за идващите си надпревари

Биляна Дудова счита за неуместно решението да бъде планувано преборване против Тайбе Юсеин "от през вчерашния ден за през днешния ден ". Тя не е упражнявала от няколко дни и към този момент е в родния си град Враца.

Именно по тази причина е решила да не се яви на дуела, плануван за тази заран в Благоевград.

"За мен е неуместно от през вчерашния ден за през днешния ден да ми кажат, че ще има преборвания. Аз съм в моя роден град Враца и треньорът ми ме е освободил от тренировки още преди 5-6 дни. Това нито е спортсменско, нито е почтено, аз да не съм упражнявала, а Тайбе да се е подготвяла и в един миг да вършим някакви битки. Излишно напрежение преди надпреварата. ", сподели Дудова пред.

"Вече споделих публично, че Тайбе ще взе участие, макар че на 18-и, когато имаше преборване, преборването мина. Тя не взе участие на кантара. Очаквах аз да вземам участие на европейското състезание. "

"След като беше взето такова решение, аз трябваше да го заявя медийно, с цел да знаят хората за какво аз не съм на европейско. Не тъй като не съм победила, а тъй като някой се подиграва с мен по най-грозния метод. Надявам се това да не продължава отсега нататък. ", сподели още тя и добави, че няма да пътува за Будапеща, защото към този момент мисли за идващите надпревари в календара.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР