Световната сензация Коуди Макфейдън продължава тъмния си разказ за специален

...
Световната сензация Коуди Макфейдън продължава тъмния си разказ за специален
Коментари Харесай

Изоставени – потъване в демоните на човешката душа

Световната сензация Коуди Макфейдън продължава тъмния си роман за специфичен сътрудник Смоуки Барет и нейното предопределение да възпира най-жестоките серийни убийци.
Не всичкото зло е инцидентно. Понякога то е отглеждано в мрачно мазе под тъмно слънце от нечовечен градинар с направена от кост мотика.
Специален сътрудник Смоуки Барет е експерт в преследването и залавянето на серийни убийци – най-безпощадните и кръвожадни психопати на планетата. Ноктите им постоянно доближават Смоуки в най-съкровеното ѝ пространство, това на фамилията ѝ и кръга ѝ от доближени. Тя е предходна през пъкъла, откъдето изплува по-силна и по-способна от всеки път да разбере комплицирания и перверзен свят на маниакалните убийци.
В „ Изоставени ” (ИК „ Сиела ”), четвъртата книга от международната хитова поредност на Коуди Макфейдън, на сътрудник Смоуки Барет следва да се изправи още един път лице в лице с същински изрод. Той удря прекомерно покрай дома – на сватбата на нейна сътрудник и другарка. По време на церемонията една кола стопира със свистене на гуми, а от нея е изхвърлена жена в ужасяващо положение.
Агентите откриват, че преди осем години дамата е била отвлечена и през цялото това време е била държана затворена и измъчвана. Смоуки и нейният екип се заравят в тази ситуация и лека-полека откриват ужасяващата истина – там някъде се намира изрод, който невъзмутимо държи с години своите жертви и в никакъв случай не е правил и най-малката неточност.
Започнало е ново гонене. И този път Смоуки Барет ще бъде освен цел, само че и жертва.
Отново.
Поредицата на Коуди Макфейдън за специфичен сътрудник Смоуки Барет бързо се трансформира в международна сензация, продала над 3,5 милиона копия единствено в Германия. Книгите му, изследващи най-тъмните кътчета на човешката душа, ни припомнят път след път, че чудовищата не се крият под леглото. Те са в стаята. Те не живеят в сенките. Но ги носят със себе си. Чудовищата са хора – и те са измежду нас.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР