Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO), чието седалище е

...
Световната организация по туризъм към ООН (UNWTO), чието седалище е
Коментари Харесай

Световната организация по туризъм прекрати дейността си

Световната организация по туризъм към Организация на обединените нации (UNWTO), чието седалище е в Мадрид, разгласи, че до края на април приключва всевъзможни мероприятия. Причината е обстановката с ковид, съобщи представителят на организацията Марсело Риси.

Всякакви действия до края на април на международно равнище ще бъдат прекратени. Планираните мероприятия и тяхното осъществяване в бъдеще ще зависи от развиването на обстановката. Всички чиновници на организацията в щаб-квартирата в Мадрид минават на отдалечена работа.

На територията на община Мадрид от през днешния ден на практика са закрити всички магазини като се изключи тези за хранителни артикули и артикули от първа нужда, аптеките и бензиностанциите. Затворени са заведенията за хранене, питейните заведения, театрите, кината, музеите, казината и няколко парка. Властите предлагат хората, по опция, да останат по домовете си, а работодателите да провеждат чиновниците им да работят отдалечено.

По последни данни, броят на инфектираните в Испания е 5 753 индивида, като единствено в Мадрид те са над 3 000. От началото на епидемията в страната са умряли 136 индивида, а оздравелите са 517. /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР