Световната номер 1 в женския тенис Наоми Осака реши да

...
Световната номер 1 в женския тенис Наоми Осака реши да
Коментари Харесай

Наоми Осака яхна бъги в пустинята

Световната номер 1 в женския тенис Наоми Осака реши да захвърли ракетата за малко и да изпита мощни страсти отвън корта.
 Японската тенис сензация Наоми Осака се раздели с треньора си
Японката и нейният екип напуснаха спортните уреди в Дубай и се отдадоха на премеждие в пустинята с бъги.

" За трети път съм тук. Искам да прегледам Дубай. Надявам се да се оправя добре тук, само че сега съм в временен интервал ", показа Осака.

Припомняме, че преди няколко дни японката изненадващо се раздели с треньора си Саша Бажин. Наоми разкри повода това да се случи.

" Всички приказват, че става въпрос за пари, само че това не е по този начин. Много ми е мъчно да чувам такова нещо. Приемам моя екип като част от фамилията ми. Не бих постъпила неприятно с тях. Не желая да приказвам неприятно за никого.

Разбира се, че съм му признателна за всичко, което направи за мен. Не желая да слагам триумфа над щастието. А, в случай че на мен не ми е прелестно да съм към край някого, няма да се изтезавам.

Хубаво е да се обграждаш с хора, които ти харесват. В съпоставяне с Австралия сега съм щастлива. Забавно е като се има поради какви неща прочетох по тази причина по какъв начин съм изглеждала там ", сподели Осака.

Наоми спечели шампионатите от Големия шлем US Open 2018 и Откритото състезание на Австралия 2019, като стана първият представител на своята татковина с сходни достижения.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР