Световната квалификация между Филипини и Австралия ще остане за дълго

...
Световната квалификация между Филипини и Австралия ще остане за дълго
Коментари Харесай

Световна квалификация по баскетбол бе белязана от страховит масов бой

Световната подготовка сред Филипини и Австралия ще остане за дълго в спомените на баскетболния почитател. Двата отбора си спретнаха страховито меле, като " бойното " видео небрежно се трансформира в едно от най-гледаните по целия свят.

Явно изнервени от очертаващата се тежка загуба, състезател на филипинците внезапно се сбогува със своите положителни обноски и удари съперников състезател без топка в края на третата четвърт.

Всичко това провокира всеобщ пердах сред двата отбора, като е повече от екзотично да се следи по какъв начин мъже, високи над 2 метра, раздават " своето " правораздаване посредством всевъзможни удари. В дребната война даже полетя и един стол, ранил тежко баскетболист на австралийците.

След като играта бе възобновена, на паркета имаше едвам трима филипинци, заради големия брой изгонени техни сътрудници. Срещата не продължи дълго и след няколко минути бе прекъсната, защото при резултат 89:59 за Австралия, баскетболист от това трио бе изпъден поради пето персонално нарушаване.

" Кенгурутата " са първи в своята група В като имат актив от 5 победи и една загуба.

 България с инфарктна победа с две точки разлика против Исландия
България с инфарктна победа с две точки разлика против Исландия

Александър Везенков вкара 19 точки
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР