Световен лидер в производството и търговията на електронна медицинска апаратура

...
Световен лидер в производството и търговията на електронна медицинска апаратура
Коментари Харесай

Крупни инвеститори строят два нови завода в Пловдив

Световен водач в производството и търговията на електронна здравна инсталация влага в Пловдив още 20 милиона лв.. BTL Industries стартира градеж на нов цех в града, а инвестицията ще разкрие десетки нови работни места и ще способства за икономическото развиване на района.

Първата копка ще бъде направена през днешния ден, а строителните действия ще завършат през 2023 година. На церемонията ще участват заместник-министърът на стопанската система Яна Балникова, шефът на Българската организация за вложения Стамен Янев, както и посланикът на Чехия у нас Лукаш Кауцки, съобщи БНР.

В новата фабрика, в която ще се създава цялостното портфолио от съвременна здравна инсталация на компанията, ще се разкрият близо 200 нови работни места. Тя ще бъдe paзпoлoжeн в Изтoчнaтa пpoмишлeнa зoнa, нa тepeна нa бившaтa ĸoжapcĸa фaбpиĸa „ Πyлпyдeвa “.

 {{ otherArticle[0].article.title }}
Преките задгранични вложения в България възлизат на 187.9...

През септември предходната година Министерски съвет отпусна 1,027 млн. лева на Община Пловдив за построяването на две нови улици в Индустриална зона „ Изток “ във връзка със сетифицирането на BTL Industries за вложител от клас А.

Изграждането на пътната инфраструктура е ангажимент на Община Пловдив. Проектът включва реорганизация на част от ул. „ Владая “ и връзката с бул. „ Марица “ по проекта на Многофункционална зона „ Изток “.

По-късно в Дома на културата „ Борис Христов “ на ръководителите на PPS MANUFACTURING – първата фабрика в Европа за нитрилни ръкавици, ще бъде връчен документ за вложител от клас А. Инвестицията е в размер на над 10 млн. лева и ще сътвори над 100 нови работни места.
Източник: expert.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР