Светослав ПинтевИнтересно, не знаят ли, че този паметник е на

...
Светослав ПинтевИнтересно, не знаят ли, че този паметник е на
Коментари Харесай

Червената армия унищожи Руската империя, драги путинисти

Светослав Пинтев

„ Интересно, не знаят ли, че този монумент е на Червената войска, която победи Руската войска в гражданската война?

Защо тачат спечелилите над нашите освободители? “

Това попита архимандрит Никанор в обществените мрежи.
И в действителност, драги ми путинисти, изяснете си едно - кои сте тъкмо и защо се борите.
Онези „ родолюбци “ у нас, които поддържат путинския нацизъм, изтъкан перверзно, безсистемно и еклектично от детайли на болшевизъм, националсоциализъм, псевдоправославен мистицизъм, шаманизъм и елементарен бандитизъм, доста комфортно не помнят, че той е рожба на Съюз на съветските социалистически републики, а не на Руската империя, че Владимир Путин е политически правоприемник, а и правоприемник по линия на службите, на тези, които избиха в Ипатиевия дом в Екатеринбург царствения внук на царя Освободител, дружно с царицата, престолонаследника, сестрите му, прислужниците, дори и лекаря. И основаха нова страна.
Между другото, нито един царски офицер от стотиците в града по това време не си е мръднал пръста да разрита малобройните пазачи на царското семейство и да го освободи. Това ми припомня, че и против бунтовниците на Пригожин никой от „ милионите поддръжници на Путин “ не излезе да се бие, единствено селфита си направиха с вагнеровците, само че това е напълно друга тематика, която скоро отново ще стане настояща и ще развием с най-голямо наслаждение.

Днешните ратници на православието на Кремъл

са политическите наследници на палачите на повече от 140 000 съветски свещеници, разрушителите на безчет православни храмове, убийците на десетки милиони руснаци, а и на съветския човек като цяло, който заменят с намачкания до гибел мутант, наименуван „ руски човек “, основан особено, с цел да бъде обуздан плебей на Кремъл. Неговите наследници у нас през днешния ден ни учат на родолюбие, а също по какъв начин да пазим историята, която за тях се въплъщава само от

ботуша на Альоша

И никак не си правете труда да ми обяснявате, в случай че обичате, по какъв начин армията, водена от Сергей Кужугетович Шойгу (на родния му тувински език: Сергей Күжүгетоглу Шойгу) брани славянството, православието и обичайните им полезности.
Никога не забравяйте, уважаеми, че Червената войска, която по този начин безстрашно защитавате, унищожи с изключителна свирепост Руската империя. Завинаги. Добра, неприятна, освободителка, поробителка, тази империя от дълго време е в историята. Несравнимо по заплашителен е Съюз на съветските социалистически републики и наследниците му, отрова за света и през днешния ден.
Владимир Ленин, който, между другото, е получил злато с днешна равноценност към 200 милиона евро от Германия, а също и един прекрасен брониран трен, с цел да се прибере и смъкна краткотрайното държавно управление на Руската република на Александър Фьодорович Керенски, след което да подписа сепаративен мир с централните сили, взема властта през 1917 година, както вероятно знаете.През 1922 година той публично афишира, че Съюз на съветските социалистически републики е чисто нова страна. Да, къса с Руската империя вечно, анулира всички контракти, подписани от нея, отхвърля да заплаща заемите й, както и да получава вземанията й. България престава да заплаща Окупационния дълг затова, не поради благородството на Ленин, чийто очи гледали “топло, човешки ”, както сте учили.
„ Непосредствено след свалянето на Временното държавно управление от власт на мястото на Руската империя се появява

нова страна – Съветска Русия

Това, забележете, го пиша не аз, а уеб сайтът Russia Beyond благосъстоятелност на Руската федерация. Тази същата, която е правоприемник не на православната Руска империя, а на безбожния Съюз на съветските социалистически републики. И го споделя напълно ясно. Няма да спорите с Кремъл, уповавам се.
Друг въпрос е, че Руската федерация, в случай че не знаете, е учредена през 1991 година и до ден сегашен, в случай че не се неистина, има за народен празник оня прочут ден, в който се „ освобождава “ от Съюз на съветските социалистически републики и афишира суверенитет.
Тази нова страна, несъмнено, наследи човекоядските инстинкти и на Руската империя, и на Съюз на съветските социалистически републики. Тя роди политика Владимир Путин и незаконния му режим. И не, не изискуем нито автономията си, нито свободата си на нея.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР