Светослав и Благовест от любимия български дует братя Аргирови ще

...
Светослав и Благовест от любимия български дует братя Аргирови ще
Коментари Харесай

Братя Аргирови с рецитал на фестивала „Бургас и морето 2021“

Светослав и Благовест от обичания български дует братя Аргирови ще зарадват публиката със специфичен рецитал по време на Националния конкурс за ария „ Бургас и морето 2021 “. Те ще бъдат и част от журито, което дружно с вашите гласове ще дефинира песните спечелили на 31 юли. На тази дата ви чакаме в Летния спектакъл на Бургас за една вълнуваща вечер. В журито на състезанието влизат още журналистът Кирил Вълчев, диригентът Цанислав Петков и музикантът Дани Милев.

Атанас Стоянов, прочут още като Наско – водещият на „ Любими песни за обичани хора “ по БГ Радио, се включва освен като представител на журито, само че и като водещ на музикалното събитие. На честотите на БГ Радио пък ще имате опцията да се запознаете с авторските екипи на песните и да разберете любопитните детайлности по основаването на всяка една от тях.

И в случай че мислите, че изненадите са единствено това, грешите! Конкурсът ще има и втори водещ – Драгомир Драганов. Драго е другар на „ Бургас и морето “ и се заема с написването на забавен сюжет, който да показа по най-хубавия метод музиката на участниците.

А кои са песните финалисти? Имената на изпълнителите? Авторите, основали музиката, текста и аранжимента? Всичко това ще обявим в понеделник, 21 юни.

Във фейсбук страницата Фестивал „ Бургас и морето “ ще откриете любопитна информация, обвързвана с всеки стадий от подготовката на събитието. Последвайте ни!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР