Светофар в София озадачи шофьор. Мъжът изрази учудването си от

...
Светофар в София озадачи шофьор. Мъжът изрази учудването си от
Коментари Харесай

Светофар в София озадачи шофьор - свети само в червено

Светофар в София озадачи водач. Мъжът изрази учудването си от обстоятелството, че уредбата свети непрекъснато в черен цвят.

Александър Александър споделя, че колите стопират и чакат над 10 минути, след което се постанова да преминат на забранителния сигнал. Той даже се усъмни, че поради нарушаването може да бъдат санкционирани.

Каква обаче е обстановката с въпросния светофар на бул. „ Генерал Михаил Д. Скобелев “?

„ Този светофар на бул. " Генерал Михаил Д. Скобелев " No 58, директно след Руски монумент, непрекъснато свети алено. Нареждат се коли, с цел да завият и след 10-15 мин. очакване и свирене, всички минават на червен сигнал там. Незнам дали инцидентно и не снимат откъм гърба и това минаване на алено да се глобява. Светофара кара водачите да нарушават разпоредбите за придвижване, тъй като непрекъснато свети алено за ляв завой, “ написа Александър в мрежата.

„ Преди светофара има знак показващ, че лявата лента е неразрешена за нахлуване, “ разяснява различен.

„ След осъществена инспекция се откри, че този светофар е единствено и само за входа към болничното заведение и се управлява от защитата й. Не е за противоположен завой, а за ляв към болничното заведение, “ написа мъж.

„ Този светофар е единствено за коли за спешна помощ, защото от там се влиза в двора на Министерство на вътрешните работи болница, където е незабавното поделение на болничното заведение. Той не е за жители, които желаят да създадат противоположен завой. Реално там няма къде да се направи противоположен завой, тъй като и идващите светофари не го разрешават. До какъв брой това е вярно е друга тематика, “ считат още.



 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР