Светлана Гущерова и Азис решиха да пресъздадат визията на един

...
Светлана Гущерова и Азис решиха да пресъздадат визията на един
Коментари Харесай

Цирк: Азис И Светлана Гущерова Разиграха “хубава Жена”

Светлана Гущерова и Азис взеха решение да пресъздадат визията на един от най-обичаните филми от 90-те години на предишния век – „ Хубава жена “. Дегизировката им бе във връзка Вси Светии, като вместо да се облекат в плашещи костюми, както прилича традицията за празника, двамата заложиха на по-нестандартно решение.

“Решихме за Хелоуин да ви накараме да се усмихнете. Най-лесно е да се нацапаме с грим, да се намажем с изкуствена кръв и да се престорим на плашещи и страшни. Не, ние не желаеме това. Нашата визия за този празник е ето това. Усмивки, романтика и въздишки по отминали времена “, написа Азис под фрагменти, на които театралничи с Гущерова в костюм.

Въпреки че Светлана се е преоблякла като уличната продажница Вивиан, в чиято роля изгря Джулия Робъртс, изпълнителят на „ Мотел “ не се е изкушил от вратовръзката на Ричард Гиър в „ Хубава жена “, написа Монитор. Вместо това той е облечен в черни костюм и униформена шапка, като по този метод е скочил в облика на водача на предприемача Едуард Луис (Гиър).

Съчетаването на визиите им за Хелоуин не е изненадващо за Светлана и Азис, които ги свързва дългогодишно другарство. Припомняме, че съгласно осведомени точно ромският славей е срещнал плеймейтката със брачна половинка й Християн Гущеров.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР